Zatvaranje terasa harmonika sistem

Zastakljivanje Terase – Klizno-Preklapajući Sistem

Dobrodošli u svet elegancije, praktičnosti i udobnosti na vašoj terasi uz naše klizno-preklapajuće sisteme za zastakljivanje terase. Transformišite svoj prostor s nama.

Prednosti Kliznih Preklapajućih Sistema:

  • Svestrana Prilagodljivost: Naši klizni preklapajući sistemi omogućavaju vam da pretvorite vašu terasu u udoban prostor tokom cele godine. Bez obzira na promenljive vremenske uslove kao što su kiša, vetar ili hladnoća, jednostavno možete zatvoriti terasu i uživati u svom omiljenom prostoru.
  • Energetska Efikasnost i Komfor: Zahvaljujući visokokvalitetnim staklima i brtvama, vaša terasa će ostati topla zimi i prijatno hladna leti. Ovo ne samo da čini vaš prostor ugodnijim, već i pomaže u smanjenju troškova za grejanje i hlađenje.
  • Bezbednost i Sigurnost: Naši klizni preklapajući sistemi su opremljeni naprednim sigurnosnim mehanizmima, čime obezbeđujemo zaštitu za vaš dom i porodicu.
  • Otporno Kaljeno Staklo i Prilagodljive Boje: Naši sistemi koriste kaljeno staklo debljine 8 ili 10 mm, pružajući vam izdržljivost i visok nivo sigurnosti. Takođe, možete birati između različitih boja stakla kako biste prilagodili izgled terase vašim preferencijama. Ram sistema takođe je dostupan u različitim bojama, što vam omogućava da uskladite izgled sa stilom vašeg enterijera ili eksterijera.
  • Efikasna Odvodnja: Sistem je opremljen kvalitetnim rešenjem za odvod kondenzacije i atmosferskih padavina, čime se održava suvoća i čistoća vaše terase.
  • Tišina i Privatnost: Postižemo visok stepen zvučne izolacije, obezbeđujući miran i privatni prostor za vašu opuštajuću atmosferu.
  • Silikonski Dihtunzi za Očuvanje Izgleda: Između staklenih panela nalaze se silikonski dihtunzi koji obezbeđuju potpunu zaštitu od elemenata i očuvavaju estetiku vašeg prostora.

Neka vaša terasa postane mesto gde ćete stvarati uspomene i uživati u svim godišnjim dobima uz naše klizne preklapajuće sisteme. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli transformirati vašu terasu u savršen vanjski prostor.