Zatvaranje Terasa Veljkovic

O nama

zastakljivaje-terase-beograd-novi-sad

Terase Veljković je porodična firma za usluge i proizvodnju u oblasti poslovnih i stambenih enterijera, eksterijera i proizvoda za sve tipove stambenih objekata, osnovana pre 20 godina.

U mogućnosti smo da u potpunosti odgovorimo na sve funkcionalne, tehničke i estetske zahteve u opremanju i redizajnu vaših enterijera, kao i da na najbolji mogući način i uz povoljne cene napravimo još jedan korak ka saradnji.

Naš ugradni asortiman obuhvata veliki broj proizvoda i usluga u oblasti zastakljivanje zatvaranja terasa harmo sistemom i roletnama, rolo garažnih vrata, tendi i natkrivanja terasa, harmonika vrata, plisse zavese, venecijanera, tuš kabina…

Pored konkretnih proizvoda, pružamo i konsultantske usluge u svim ovim oblastima, kako biste na najbolji i najjeftiniji način došli do proizvoda koje želite.

Naša želja je da budete zadovoljni izvedenim radovima na koje uvek dajemo garanciju i dolazimo po pozivu radi konsultacija. Pouzdanost potvrđuju mnogobrojni izuzetno zadovoljni klijenti i slobodno nas pozovite da bismo vam pokazali i prezentovali na najprofesionalniji način, našu kompetenciju i kompletne poslovne argumente.

Exit mobile version